Hässleholm Årsmöte

Har haft ett första årsmöte för att tala om lokalföreningens framtid. Det krävs ett årsmöte till för att beslutet att lägga föreningen vilande träder i kraft men det lutar år det hållet. Medlemmar som är med i Hässleholms Strokeförening blir överförda till den mer aktiva föreningen som utgår från Kristianstad om man inte kontaktar kasliet för andra önskmål.

Kopia på kallelse – till förra årsmötet

Härmed inbjuds ni till årsmöte med lunch med Strokeföreningen Hässleholm
Datum: 24 november
Tid: 12.00
Lokal: Norra Station, Vid stationen i Hässleholm. Vi möts på lunchrestaurangen Fredholms på Norra Station
Bakgrund
Strokeföreningen Hässleholms ordförande finns inte mer och det ställer föreningen inför två val, antingen utser årsmötet en ny ordförande och en styrelse (bestående av minst tre personer, ordförande plus minst två ledamöter) eller så väljer årsmötet att inleda processen inför att lägga föreningen vilande.
Vi hoppas att du som medlem kan tänka dig att ta ett uppdrag i styrelsen och på så sätt rädda
föreningen och dess givande verksamhet.
På mötet deltar även ordförande för Skåne läns Strokeförening Allan Hedlund och STROKERiksförbundets föreningskonsulent Hasse Sandberg.
Vad händer med mig som medlem om föreningen läggs vilande?
Ni har fortfarande kvar, precis som tidigare ert medlemskap i STROKE-Riksförbundet men ni blir förflyttade till närmaste lokalförening.
Det är nu för sent för att vi ska kunna beställa lunch (OSA 18 nov.) till er men ni kan komma ända (utan att bli bjudna på mat) om ni vill vara med på mötet.
Hör gärna av er: 073-943 06 39 eller strokeskane@gmail.com

Det här inlägget postades i Senaste nytt. Bokmärk permalänken.