Valjeviken 2023

Äntligen åker vi på våra MåBra-dagar. 12-14 september 2023 se programmet nedan eller tryck HÄR.

Kom med oss och njut av den underbara miljön där vi får oss till livs nyttig kunskap, träningsmöjligheter och härlig samvaro. Denna gång är fokus mycket på utomhusaktiviteter, det erbjuds t.o.m. segling för den som vill!

Priser för dessa dagar är 2 500 kronor för plats i dubbelrum, 3 500 kronor för enkelrum. Om du inte har någon kompis att dela rum med försöker vi para ihop dig med någon, om du inte absolut inte vill dela rum. Vi vill gärna få med så många som möjligt på denna resa som brukar vara väldigt populär och vi har bara 20 rum.

I priset ingår all mat, kurser och aktiviteter. På kvällarna serveras det någon spännande vickning och till den säljs öl/vin. Sådan dryck betalar ni med kort (ingen annan betalning fungerar) direkt på plats.

Om du har behov av assistans så måste den personens plats bokas och betalas som alla andras. Varken Strokeföreningen eller Valjeviken har assistenter tillhanda.

Anmäl från och med den 12 juli klockan 10.00

Anmäl helst på mejl till: strokeskane@gmail.com

Eller på telefon 0739–430639

Inga anmälningar som kommer in i förväg räknas. Man kan heller ej anmäla sig via telefonsvararen. Ring igen om du inte kommer fram. Detta för att alla ska få samma chans att anmäla sig. Först till kvarn gäller.

Uppge ditt personnummer när du anmäler dig. Detta är en förutsättning för att vi ska få bidrag.

Så snart du fått svar att du fått plats ska du betala hela avgiften till:
Strokeföreningen Skåne på PG 851874–8

Betalning ska vara föreningen tillhanda senast en vecka efter registrerad anmälan annars finns risk att du förlorar din plats.

Adressen är: Herrgårdsvägen 97, 294 37 Sölvesborg

Egen bil: Kör E22 via Kristianstad, Bromölla, Sölvesborg. För detaljer se: KARTA

Kollektivt: (ex. Pågatåg eller Öresundståg) mot Karlskrona och hoppa av på Sölvesborg resecenter. Därifrån går stadsbuss 1. Du ska av på hållplats Valjeviken.

Strokeföreningen Skåne önskar er varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Senaste nytt. Bokmärk permalänken.